Curs de Leadership prin Coaching ARL

Coach facilitator ARL pentru echipe

Curs de Leadership prin Coaching ARLⓇ

Am construit Cursul de Leadership prin Coaching ARLⓇ pornind de la rezultatele pe care le-am obținut noi, echipa LIM Romania, folosind în activitatea de zi cu zi, cu clienții și în relațiile noastre instrumentele de bază din metodologia ARLⓇ de coaching pentru echipe.
Am adăugat metode și tehnici multidisciplinare, astfel încât, dacă ești antreprenor, team leader, manager, lucrezi cu echipe sau îți dorești să fii un coechipier mai bun, poți învăța cum să aduci în echipa ta ”leadershipul împărtășit” iar ca lider, să îți înspiri echipa și să o conduci cu ușurință și plăcere pentru fiecare dintre voi.

Acest program unic și original, este creat de în urma experienței noastre de a fi în același timp Coachi, Traineri și Consultanți de profesie, antreprenori în aceste domenii – în care acționăm și singuri și în echipă, fiind și participanti in variate programe de dezvoltare personală și profesională.
Instrumentele ARLⓇ pe care le predăm, ne-au ajutat în primul rând pe noi să obținem rezultate mai bune în toate aceste domenii, și, desigur, au contribuit decisiv ca toți beneficiarii programelor ARL din România în ultimii 7 ani să obțină rezultate extraordinare!
Suntem onorați să facem parte dintr-o organizație globală de Coachi ARLⓇ care aplică de 33 de ani această metodologie în organizații din toată lumea – de la educație la business.

Noi, știm deja și putem demonstra că liderul autentic folosește în mod natural instrumente și tehnici de coaching, care, aplicate principial cu echipele, fac oamenii mai fericiți iar ei produc rezultate mai bune. Și îți arătăm cum!

Vrei și tu să știi cum să creezi în echipa ta acea atmosferă în care membrii își doresc să contribuie la obiectivele comune și fac asta cu pasiune și entuziasm?
Vrei să descoperi cum să faci ședințele mai productive, să delegi mai eficient, să primești și să oferi feedback constructiv, să beneficiezi de înțelepciunea colectiv a membrilor echipei?
Vrei să descoperi cum poți facilita sesiuni de lucru productive cu oameni din orice cultura si din orice zonă a globului?

Atunci vino în cursul Leadership prin Coaching ARLⓇ!
Obții informații care produc rezultate extraordinare la nivel global și îți dezvolți abilități de leadership noi care te ajuta să produci propriile rezultate imediat!
Te antrenezi în tehnici revoluționare care îți vor schimba perspectiva asupra lucrului în echipă. Obții rezultate mai mari și mai bune mai repede.
Plus: produci o mulțime de efecte benefice și în viața personală, și în carieră, și în afacerea și în organizația ta!

Vrei să înveți cum să aplici coachingul în leadership?

Înscrie-te la cursul Leadership prin Coaching ARLⓇ Următoarea generație începe în data de 4 Mai 2020!

Ce obțin concret participanții la cursul de Leadership prin Coaching ARLⓇ?

În cadrul cursului de Leadership prin Coaching ARL:

 • descoperi și practici facilitarea unei echipe prin învățarea metodelor și tehnicilor de coaching specifice metodologiei ARL
 • aplici noile cunoștințe în timp real alături de o echipă de lucru care va rezolva provocări curente de afaceri sau organizaționale;
 • identifici cel mai potrivit mod de a îmbunătăți atmosfera și colaborarea atât în echipele din care faci parte cât și cu echipele facilitate;
 • îți creezi propriile strategii eficiente pentru a crește performanța și productivitatea în organizația și/sau echipa proprie;   
 • primești feed-back și feed-forward în timp real pentru a-ți îmbunătăți în cel mai scurt timp abordarea proprie și rezultatele obținute;
 • obții diploma de recunoaștere a cunoștințelor teoretice și a abilităților practice dobândite în urma participării la acest curs.

În plus, poți beneficia atât în timpul cursului cât și timp de un an de la finalizarea acestuia de 10 sesiuni de supervizare și mentorat individuale la un tarif preferențial de 100 EUR pe oră.

Cum se desfășoară cursul de Leadership prin Coaching ARLⓇ?

Cursul de Leadership prin Coaching ARL este format din:

 • 5 module față-în-față, a câte 15 ore fiecare (o seară de conectare de 3 ore + doua zile a câte 6 ore de livrare) și
 • 5 sesiuni virtuale de supervizare între module a câte 3 ore fiecare (prin ZOOM),
  cumulând un total de 87 de ore de interacțiune directă cu Formatorii.

Sesiunile de lucru sunt tip workshop interactiv, cu componente de training pe metodologie și mentorat pe cazurile concrete prezentate de către participanți.

Pentru a deprinde abilitățile practice și a obține beneficiile maxime din acest program, participanții vor aloca încă 60 de ore de pregătire teoretică și 20 de ore de practică individuală, dintre care:

 • minimum 10 ore de activități pe proiect cu cel puțin doi dintre colegii de grupă (ex: 5 sesiuni de câte 2 ore)
 • minimum 10 ore coaching de echipă cu cel puțin o echipă/grup din afara grupei de lucru (ex: 5 sesiuni de câte 2 ore fiecare)

Pentru obținerea diplomei de recunoaștere a abilităților dobândite în timpul programului, fiecare participant va susține în Modulul 5 o prezentare a proiectului de echipă la care a lucrat (ziua 1) și va demonstra practic unul dintre instrumentele de facilitate a echipelor folosind colegii de program ca grup de lucru (ziua 2).
La finalul fiecărei zile de examinare participanții vor primii feed-back și feed-forward atât de la colegi cât și de la formatori.
*) Pentru a permite asimilarea eficientă a tehnicilor predate precum și pentru practicarea acestora între participanți în condiții de calitate, numărul maxim de participanți la acest curs este limitat la maximum 12 persoane.

Care este valoarea investiției și cum pot beneficia de cel mai bun preț?

 • Valoarea investiției la plata în maximum 5 rate este de 2.500 Euro, iar partenerii beneficiază de un preț preferențial, având acces la curs cu 2.250 Euro.
 • La achitarea integrală beneficiezi de preț cu reducere 10%.  Și pentru că se cumulează cu discountul de partener, te poți înscrie cu 2000 Euro!
 • Iar dacă te înscrii cu plată integrală până la 15 Aprilie primești discountul de Eearly Bird și te înscrii cu numai 1875 Euro!!!

*) Pentru plata în rate, taxa de înscriere este egala cu contravaloarea primului modul (500 Euro).
**)Discountul de partener se alocă la ultima rată. Plata în rate nu beneficiază de discountul Early Bird.
***) Fiecare optiune beneficiază de discount cumulativ pentru echipe. Participați mai mulți și plătiți mai puțin 🙂

Pentru a alege varianta de înscriere optimă pentru tine și / sau echipa ta, contactează-ne.

Care este calendarul cursului de Leadership prin Coaching ARL?

Programul este structurat în:

5 module – câte unul pe lună:

 • Modulul 1 Mai 2020
 • Modulul 2 Iunie 2020
 • Modulul 3 Iulie 2020
 • Modulul 4 August 2020
 • Modulul 5 Septembrie 2020

5 sesiuni de supervizare – câte una pe lună:

 • Supervizare 1 Mai 2020
 • Supervizare 2 Iunie 2020
 • Supervizare 3 Iulie 2020
 • Supervizare 4 August 2020
 • Supervizare 5 Septembrie 2020

Datele fiecărui Modul și al sesiunilor de Supervizare, vor fi agreate de către Formatori cu grupul de Participanți înscriși în următorul curs. Examenul de evaluare al competențelor și cunoștințelor dobândite, va avea loc în luna următoare finalizării programului.

Întrebări frecvente:

Programul de certificare Coach de Echipă (TCCP) se adresează numai acelor persoane care au absolvit o școală de coaching, dețin o Diplomă de Coach recunoscută de ARC Pro – Asociația pentru Coaching Profesionist din Romania și doresc să se certifice pentru a încheia contracte comerciale pentru furnizarea de servicii de coaching de echipă cu diverse companii.

Cursul de Leadership prin Coaching ARL” este proiectat pe baza nevoilor de bază ale persoanelor care nu au urmat o școală de coaching dar doresc să dobândească, într-un timp relativ scurt, competențe și abilități practice de facilitare a echipelor pe care le conduc sau din care fac parte, pentru realizarea obiectivelor sau creșterea performanțelor acestora.

De obicei un grup este format din persoane care nu au un obiectiv sau un scop comun, membrii acestuia folosind grupul pentru a își atinge propriul scop și contribuind, mai mult sau mai puțin, la atingerea obiectivelor celorlalți (de exemplu: participanții la acest program sau colegii de clasă din liceu).

O echipă este formată din persoane care au un țel, un scop comun (de exemplu: o echipă de baschet sau una de proiect). Contribuția și rolul fiecărui membru al echipei este bine determinat și evaluat.

O altă diferență constă în desemnarea și rolul ”leaderului”: un grup își alege leaderul pe baza unor norme specifice (de obicei prin vot) în timp ce Team Leaderul unei echipe este de obicei numit și capătă o ”autoritate formală” asupra membrilor echipei prin această numire.

Mai multe detalii despre asemănările și diferențele dintre ”grup” și ”echipă” și rolul leaderului fiecăreia dintre acestea vom discuta în primul modul al programului.

Poate participa la curs orice persoană care a făcut parte până în prezent din cel puțin 3 echipe sau grupuri de lucru și are o experiență de muncă sau voluntariat de minim 2 ani.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactați pe oricare dintre formatori.    

Dacă ești Coach profesionist, acest program îți oferă o perspectivă asupra coachingului de echipa și o seria de 11 instrumentele esențiale pe care le poți utiliza în activitatea de zi cu zi pentru a facilita cu succes echipe de lucru.

În plus, poți dobândi o înțelegere aprofundata a fundamentelor coachingului (parte integranta din modulul 1) precum și antrenament practic în condiții de siguranță a tehnicilor de coaching de echipă predate în cadrul programului pentru a le putea aplica cu succes după absolvire în relație cu echipe reale, facilitându-le acestora găsirea de soluții la problemele de business cu care se confruntă.

Înscrierea la acest program se face completând formularul de înscriere obținut la finalul discuției cu unul dintre formatori și a contractului de participare la curs.

*) Înscrierea este considerata validă numai după achitarea integrală a costului programului sau a taxei de înscriere de 500 Euro.

Atât plata integrală a programului cât și a ratelor aferente se va face prin ordin de plată în contul menționat în contractul de participare  la curs.

*) Plata ratelor se va face  cu minim 2 zile lucrătoare înaintea datei programate a fiecărui modul.

Pentru a se asigura un climat favorabil dezvoltării personale a fiecărui membru al grupului, înscrierea la acest curs se va face numai cu acordul formatorilor, acord ce poate fi obținut în urma unei discuții de prealabile cu aceștia cu durata cuprinsă între 60 și 90 de minute.

Pentru obținerea diplomei de “Coach-Facilitator ARL pentru Echipe” recunoaștere a abilităților dobândite în timpul programului, fiecare participant va trebui să:

 • Să predea documentarea cele 20 de ore de practică individuală: minim 10 ore de activități pe proiect cu cel puțin doi dintre colegii de grupă și minim 10 ore coaching de echipă cu cel puțin o echipă/grup din afara grupei de lucru (în ziua 1 a modulului 5)
 • să susțină o prezentare a proiectului de echipă la care a lucrat (în ziua 1 a modulului 5)
 • să demonstreze practic unul dintre instrumentele de facilitate a echipelor folosind colegii de program ca grup de lucru (în ziua 2 a modulului 5)

Fiecărui participant care a îndeplinit cu succes criteriile de absolvire i se va elibera o ”Diplomă de recunoaștere a competențelor teoretice și abilităților practice dobândite în facilitarea echipelor folosind metodologia ARLⓇ” în care se vor menționa atât numărul de ore ale programului cât și tehnicile de facilitare dobândite în cursul acestuia.

Pe baza diplomei de “Coach-Facilitator ARL pentru echipe” primtă la absolvirea cursului veți putea proba oricărei persoane interesate de competențele dumneavoastră profesionale că ați urmat un program de dezvoltare a unor abilități practice necesare acelora care facilitează sau conduc o echipă spre performanță.

Cele 10 sesiuni individuale de mentorat oferite la tariful preferențial de 100 de Euro timp de un an de la finalizarea programului se adresează absolvenților care aleg sau sunt puși în situația să faciliteze o echipă care are de soluționat o provocare de reală a companiei și doresc să fie sprijiniți de către unul dintre formatorii programului pentru a avea succes în rolul de ”Coach-Facilitator ARL pentru echipe”.

Diferența majoră a “Cursului de Leadership prin Coaching ARL” constă în metodologia unica ARL, creata de către Leadership in International Management LLC, LIM Global a cărei reprezentantă oficială este LIM Romania și integrarea acesteia într-o structura de pregătire și dezvoltare care oferă noțiuni fundamentale de coaching, elemente transformationale și practică supervizată pe un proiect personal, concret pe parcursul programului.

Pentru orice fel de clarificări suplimentare te poți adresa pe mail sau pe mobil persoanelor de contact de mai jos.

Vrei să înveți cum să aplici coachingul în leadership?

Înscrie-te la cursul Leadership prin Coaching ARL

We use cookies to give you the best online experience. By agreeing you accept the use of cookies in accordance with our cookie policy.

Privacy Settings saved!
Privacy Settings

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

These cookies are necessary for the website to function and cannot be switched off in our systems.

In order to use this website we use the following technically required cookies
 • wordpress_test_cookie

Decline all Services
Accept all Services